glaunā maizīte.

Kad tik ļoti garšo ēst, bet slinkums ņēmis virsroku un šodien nepavisam negribās gatavot?!

Tad noteikti pamēģini 'Glauno maizīti'! Ātri pagatvojama un tik garšīga. Un kā saka, jo vienkāršāk, jo labāk. 

Recepte patiešām ir vienkāršība - gan pagatavošanas gaitā, gan izvēlētajās sastāvdaļās. 

Kā arī darbošanās virtuvē patiešām elementāra - ja māki uzcept olu, tad tā tev gŗutības nesagādās. 

Uz maizes šķēlītes (vari to iepriekš arī apgrauzdēt) uzsmēŗe sviestu vai savu mīļāko krēmsieru. Virsū liec salātlapu.

Uz pannas uzcep olu un nedaudz apcep "Kundziņ' sieru", kurš sagriezts prāvākās šķēlītēs. Kad viss apcepts - olu un sieru liec uz maizītes. Virsū pa tomāta šķēlītei un voilā - gatavs!

Šodien tā pa glauno!

Itāļu šiks latviešu virtuvē 
jeb viegli pagatavojamā brusketa maizīte ar bazklažānu- olīvu smēriņu un svaigo Kundziņ' sieru.

Garšas ceļojums, kas aizvedīs mūs līdz saulanajai Itālijai un atpakaļ.

Pagatavošana:

Maizes šķēles apslaka ar olīveļļu un liek grauzdēties krāsnī 180 ºC temperatūrā 3–5 minūtes, līdz maizītes nedaudz apgrauzdējušās.

Uz grauzdētajām maizes šķēlītēm uzsmērē baklažānu- olīvu brušetu, pa virsu liek svaigo "Kundziņ' siers" sieru, kurš sagriezts nelielos gabaliņos. Dekorē ar svaiga gurķa šķēlīti.
Bon apetit!

Ātrā gardēžu pica 

Pagatavošana:

Pavisam ātri un vienkārši, jo viss, kas tev nepieciešams ir Kundziņ' siers, tortillas pamatne, tomātu mērce, cherry tomātiņi, paprika, salami! 

Tortillas pamatni nosmērē ar tomātu mērci, virsū liec salami desu, smalki sagrieztu papriku, tomātus, kubiciņos sagrieztu Kundziņ' siers sieru!

Cep cepeškrāsnī 180 °C, aptuveni 5- 7 minūtes un pa virsu liec svaigus spinātus vai rukolu!

Labu apetīti!

Grilēts Kundziņ'siers

Pagatavošana: 

Griez Kundziņ' sieru pabiezās šķēlēs,  spraud uz bambusa iesmiņa un grilē uz grila restes . Tāpat siera šķēles var apslacīt ar eļļu, pievienot iecienītākās garšvielas, un likt uz iesma.

Baudi kopā ar savu iecienītāko uzkodu mērcīti.  

Lai labi garšo!